MENÜ
Kezdõlap
Önéletrajz
Képgaléria
LINKAJÁNLÓ
Magyar oldalak
Külföldi oldalak
Történelmi oldalak
MEGHÍVÓK
Testületi ülés
Kistérségi Társulás
Képgaléria ajánló
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
Választás 2010
 
Választási eredmények

 Választással kapcsolatos hírek
 

Önkormányzati választások
Rejtõzködõ Magyarország
Cikekk a Magyar Nemzetben,
választókerületem településeirõl,
Ludwig Emil tollából:

Túrricse

Szamosbecs

Gyügye

Gacsály

Csenger

Szamosújlak

Szamostatárfalva

Jánkmajtis

Túristvándi

Nagyszekeres

Kisszekeres

Csengersima

VámosorosziFehérgyarmati oldalak
 

 
 
A doktor úr lett az elnök

Dr. Tilki Attila lett a Fidesz Magyar Polgári Szövetség Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei elnöke - jelentették be a pénteki sajtótájékoztatón.- Egy szövetséget kínálok és szeretnék a város és a falu között. Azt szeretném, hogy még több kapcsolat legyen közöttük, mert mindkettõnek szüksége van egymásra.

Célunk, hogy a helyhatósági választásokon gyõzzünk, továbbá arra törekszünk, hogy minél több településen legyen a Fidesznek jelöltje. Úgy látjuk, most szinte mindenhol falurombolás folyik. Mi azon vagyunk és leszünk, hogy felemeljük a kis településeket is. Egy határozott, konkrét, õszinte politizálást ajánlunk. Közös célunk, hogy a megyei közgyûlésben több mandátumot szerezzünk, mint 2002-ben - összegzett az új megyei elnök.

Dr. Simon Miklós országgyûlési képviselõ ezekkel a szavakkal mutatta be a sajtó munkatársainak dr. Tilki Attilát: – Fehérgyarmat város alpolgármestere 1999-tõl tagja a Fidesznek, s 2006-tól egyéni országgyûlési képviselõ is. Agilis, tenni akaró embert ismertem meg benne - fejtette ki a véleményét képviselõtársáról dr. Simon Miklós.

A tájékoztatón részt vett Fülöp István országgyûlési képviselõ is, aki a következõket hangsúlyozta: - Meg szeretnénk erõsíteni a pártot, hogy még ütõképesebb legyen. Több idõt szeretnénk szentelni az állampolgárokra, mert tudjuk, együtt kell kialakítanunk a jövõt. A leszakadást meg kell állítani, a megyét gazdaságilag is még jobb helyzetbe kell hozni. Mindehhez fontos az összefogás, amely a pártunkon belül megvan: teljes az összhang.
(poki)
 
 

Hírek

 2010.12.11.

Visszakaptuk a vasútközlekedést

Egy évet kellett várni. A Somodi Mária-féle Közlekedési Klub szervezésében 2009. december 12-én tartottunk vonalbúcsuztató megmozdulást. Akkor úgy tûnt, hogy bármennyire is ésszerûtlen a döntés, a vasútunkat halálra ítélték. Hiába a tradíciók, hiába az igény, a rációt suttba dobva - tisztán pénzügyi szempontok alapján - a fõvárosban döntöttek a mi közlekedésünkrõl. S bár ígérte az akkor ellenzéki, azóta kormánypárt, hogy amennyiben õk irányítják az országot, abban az esetben visszaállítják a közlekedés bevált rendjét, valljuk be: hittük is meg nem is. Idén december 11-én aztán megtörtént. A területért felelõs államtitkár, Fónagy János részvételével megtartott ünnepség keretében visszakaptuk a vasútközlekedést
 
2010.11.26.

 Kölcsey Ferenc Általános Iskola akadálymentesített feljárójának átadása

2010. november 26-án a Kölcsey Ferenc Általános Iskola, Óvoda és Bölcsõde intézményében  akadály mentesítési feljáró átadására került sor
 

 
 
2010.09.29.

Újraindul a vasút
 
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Minisztérium döntése alapján a 113-as számú, Fehérgyarmat – Zajta vasúti vonalszakaszon a személyszállítás a decemberi menetrendváltást követõen újraindul. 
 
2010.09.24.

Kölcsey Ferenc Általános Iskola épületének tetõ szigetelése befejezõdött

A Kölcsey Ferenc Általános Iskola épület tetõszigetelésének állapota rendkívül leromlott a szélsõséges hideg, illetve meleg idõjárások váltakozása következtében. A folyamatos beázások jelentek meg az emelet több tantermében és a földszinti ebédlõ helyiségében. Az Önkormányzat egyetemleges biztosítása a tantermek festésének kijavítását finanszírozza, viszont a tetõ kijavítását nem. 

 2010.09.14.

Tájékoztatás térfigyelõ kamerák elhelyezésérõl

Fehérgyarmat Város Önkormányzatának Közterület-felügyelete térfigyelõ kamerákat helyeztet el a város belterületének különbözõ pontjain a közterület rendjének megóvása érdekében (Városfejlesztés, Környezetvédelmi és Mûszaki Bizottság 80/2010. (IX.01.) VFB határozata alapján):

1. Sétáló utca, szelektív hulladékgyûjtõ sziget - Városi Galéria épülete

2. Kertváros utca, szelektív hulladékgyûjtõ sziget – Kis ÁBC

3. Sport utca, szelektív hulladékgyûjtõ sziget – ÁFÉSZ Italdiszkont

4. Körforgalmi csomópont, Kossuth tér, Petõfi utca

 

YouTube videók

 

Ajánlott oldalak


 
 


 
 
 
  

2007.

Ajánlott böngésző: Firefox