MENÜ
Kezdõlap
Önéletrajz
Képgaléria
LINKAJÁNLÓ
Magyar oldalak
Külföldi oldalak
Történelmi oldalak
MEGHÍVÓK
Testületi ülés
Kistérségi Társulás
Képgaléria ajánló
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
Választás 2010
 
Választási eredmények

 Választással kapcsolatos hírek
 

Önkormányzati választások
Rejtõzködõ Magyarország
Cikekk a Magyar Nemzetben,
választókerületem településeirõl,
Ludwig Emil tollából:

Túrricse

Szamosbecs

Gyügye

Gacsály

Csenger

Szamosújlak

Szamostatárfalva

Jánkmajtis

Túristvándi

Nagyszekeres

Kisszekeres

Csengersima

VámosorosziFehérgyarmati oldalak
 

 
 
Az összefogás listája

2006.08.11.

Péntek délelõtt Fülöp István, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Közgyûlésének elnökjelöltje és Czomba Sándor Vásárosnamény polgármester jelöltje tartott sajtótájékoztatót.

- Különbözõ szakterületeken dolgozó emberekbõl állítottuk össze a listánkat. Olyanokat jelöltünk, akik edzettek és tudnak keményen küzdeni a sikerért. Nyíregyházán is úgy érzik a közéleti szereplõk, hogy nem valósultak meg az elképzelések– kezdte a tájékoztatást Fölöp István pedagógus, aki tizenkét éve politikusként tevékenykedik.

Az összefogás listája:
A Fidesz- MPSZ országgyûlési képviselõi a következõ urakkal és hölgyekkel vágnak neki a választásoknak: Czomba Sándor, országgyûlési képviselõ, Kovács Sándor Géberjén polgármestere, Dr. Simon Miklós Nyírbogát polgármestere, Dr. Tilki Attila Fehérgyarmat alpolgármestere, Dr. Karakó László Gávavencsellõ polgármestere, Lipõk Sándor Kemecse vezetõje, Kozma Péter megyei önkormányzati képviselõ, Lengyel János mezõgazdasági vállalkozó, Seszták Oszkár parlamenti titkár, Román István a Fidelitas országos elnökségi tagja, Borkó Károly mezõgazdasági vállalkozó, Dankuné dr. Somogyi Ildikó orvos, Jakab Ferenc a Gazdakörök megyei elnöke, Lakatos István vállalkozó, Mata Elek vállalkozó, dr. Lenti István fõiskolai oktató, Pálosi László könyvelõ, Jenei Sándor Nyírkáta polgármestere, Szabó János Nyírparasznya, Balog Albert vállalkozó, Vitkovits Béla Geszteréd polgármestere, Magellai Nándor Anarcs polgármestere, Farkas Ernõ vállalkozó, Simonné dr. Rizsák Ildikó háziorvos, Siket Tibor országgyûlési titkár, Baracsi Endre területfejlestzési szakértõ, Szécsi Bálint szociális munkás, Kis Tibor Laskod polgármestere, Szoboszlai Zsolt szakoktató, Dankai Tamás vállalkozó, Fülöp István országgyûlési képviselõ, Seszták Miklós ügyvéd, Tóth András országgyûlési képviselõ, Tóth Imre gépészmérnök, Juhász Istvánné alpolgármester, Szántó Gyula vállalkozó, Császár József önkormányzati képviselõ, Oroszné dr. Nagy Matild ügyvéd, Szabó István önkormányzati képviselõ, dr. Szászi István orvos.
(poki)
 
 

Hírek

 2010.12.11.

Visszakaptuk a vasútközlekedést

Egy évet kellett várni. A Somodi Mária-féle Közlekedési Klub szervezésében 2009. december 12-én tartottunk vonalbúcsuztató megmozdulást. Akkor úgy tûnt, hogy bármennyire is ésszerûtlen a döntés, a vasútunkat halálra ítélték. Hiába a tradíciók, hiába az igény, a rációt suttba dobva - tisztán pénzügyi szempontok alapján - a fõvárosban döntöttek a mi közlekedésünkrõl. S bár ígérte az akkor ellenzéki, azóta kormánypárt, hogy amennyiben õk irányítják az országot, abban az esetben visszaállítják a közlekedés bevált rendjét, valljuk be: hittük is meg nem is. Idén december 11-én aztán megtörtént. A területért felelõs államtitkár, Fónagy János részvételével megtartott ünnepség keretében visszakaptuk a vasútközlekedést
 
2010.11.26.

 Kölcsey Ferenc Általános Iskola akadálymentesített feljárójának átadása

2010. november 26-án a Kölcsey Ferenc Általános Iskola, Óvoda és Bölcsõde intézményében  akadály mentesítési feljáró átadására került sor
 

 
 
2010.09.29.

Újraindul a vasút
 
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Minisztérium döntése alapján a 113-as számú, Fehérgyarmat – Zajta vasúti vonalszakaszon a személyszállítás a decemberi menetrendváltást követõen újraindul. 
 
2010.09.24.

Kölcsey Ferenc Általános Iskola épületének tetõ szigetelése befejezõdött

A Kölcsey Ferenc Általános Iskola épület tetõszigetelésének állapota rendkívül leromlott a szélsõséges hideg, illetve meleg idõjárások váltakozása következtében. A folyamatos beázások jelentek meg az emelet több tantermében és a földszinti ebédlõ helyiségében. Az Önkormányzat egyetemleges biztosítása a tantermek festésének kijavítását finanszírozza, viszont a tetõ kijavítását nem. 

 2010.09.14.

Tájékoztatás térfigyelõ kamerák elhelyezésérõl

Fehérgyarmat Város Önkormányzatának Közterület-felügyelete térfigyelõ kamerákat helyeztet el a város belterületének különbözõ pontjain a közterület rendjének megóvása érdekében (Városfejlesztés, Környezetvédelmi és Mûszaki Bizottság 80/2010. (IX.01.) VFB határozata alapján):

1. Sétáló utca, szelektív hulladékgyûjtõ sziget - Városi Galéria épülete

2. Kertváros utca, szelektív hulladékgyûjtõ sziget – Kis ÁBC

3. Sport utca, szelektív hulladékgyûjtõ sziget – ÁFÉSZ Italdiszkont

4. Körforgalmi csomópont, Kossuth tér, Petõfi utca

 

YouTube videók

 

Ajánlott oldalak


 
 


 
 
 
  

2007.

Ajánlott böngésző: Firefox